PODELI

Skoro da je kraj godine i gotovo svi veliki filmski naslovi su već bili ili su u bioskopima računajući i poslednji nastavak trilogije Hobita. Od velikih naslova do kraja godine se može očekivati u domaćim bioskopima “Egzodus: Bogovi i kraljevi” kao i treći nastavak filma “Luda noć u muzeju: Tajna faraona” i toliko od filmske 2014. godine.

Ali, bez brige, 2015. godina je pred nama i ako je suditi prema trejlerima filmova koje ćemo imati prilike da tek da gledamo očekuje nas i više nego mnogo prijatnih iznenađenja.

U trejleru koji sadrži neke od potencijlnih velikih filmskih hitova koji izlaze u narednoj godini ima filmova iz gotovo svih filmskih žanrova i za sve ljubitelje pokretnih slika.

Verujemo da će svako barem jedan od najavljenih filmova s nesrpljenjem da isčekuje, bilo da se radi o naslovima kao što su “Avengers: Age of Ultron”, “Star Wars: The Force Awakens” ili “Jurassic World”. Ne sumnjamo ni da će naslovi poput “Terminator Genisys”, “Furious 7” ili “Taken 3” ostati nezapaženi od publike. A šta reći tek za recimo “Jupiter Ascending, Kingsman: The Secret Service”, “Fifty Shades of Grey”, “Mad Max: Fury Road”, “Minions” i “Pan” – verujemo da sada mogu da se rezervišu karte za premijere da bi bile već rasprodate!

Naravno, ovo je samo manji deo naslova koji se očekuju u 2015. a verujemo da će iduća godina biti prava filmska jer će sigurno biti i nekih dobrih filmova a za koje još uvek ne smatramo da su budući miljenici publike.

Uživajte u trejleru i planirajte šta bi ste mogli da pogledate u 2015. godini, a do tada možete i skoknuti do najbližeg bioskopa i uživati u nekim filmskim hitovima koji se sada emituju, bogati su repertoari i svakako da ima nekog filma vrednog gledanja.

Tekst je izvorno objavljen na portalu Prolog, članu Mreže.