Najpopularniji stand up komičari iz Srbije zajedno sa gostima iz regiona nastupiće 06. marta u Ateljeu 212.

Očekuje vas veče ispunjeno humorom i jedinstvenim scenskim nastupom već poznatih masjtora stand up komedije koji u Beogradu često nastupaju, a sada će se svi zajedno naći na istom mestu.

Srđan Dinčić, Nenad Danilović, Jelena Radanović, Nikola Silić, Oliver Sotra i Aleksandar Perišić (organizacije Standup.rs), kao i stand up komičari – gosti iz zemalja u okruženju, koji se ovom prilikom zateknu u Beogradu, smenjivaće se na daskama koje život znače počevši od 20h.

Svi do jednog neguju originalan, autorski humor koji se sa oduševljenjem prihvata širom eks ju regiona – a sada će se po prvi put predstaviti publici u ambijentu kultnog beogradskog pozorišta.

Karte su u prodaji na blagajni Ateljea 212 po ceni od 500 dinara.

„U eri kriza svih mogućih vrsta – krize identiteta, krize umetnosti i globalne ekonomske krize – komedija u formi stand up-a nudi “kulturno” rešenje: da bez velikih produkcionih zahteva kvalitetan, autorski humor može da stigne u svako pozorište i ustanovu kulture u Srbiji. U suštini ove specifične forme komedije, drugačije od mono drame i kabarea, je originalan humor – autor teksta je imperativno i izvođač komedije. Ta iskrena i neposredna forma prijemčiva je najširem krugu publike različitih životnih doba i interesovanja upravo jer proističe iz ličnog iskustva umetnika i njegovog pogleda na svet. “ (Standup.rs)

 

standup_na_bis

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.