PODELI

U Beogradskom Domu omladine 2. juna nastupiće Strah od Džeki Čena (Gornji Milanovac), Tolja (Beograd/Knin) i Belo u boji (Gornji Milanovac).

Strah od Džeki Čena je izuzetno svež i zanimljiv bend iz Gornjeg Milanovca. Srpskoj publici su se predstavili kroz Beogradski demo festival 2014. godine na kojem su i pobedili. Od tada samo nižu uspehe i pune prostore u kojima sviraju. Nastupili su na Beer festu, Lake festu u Nikšiću, uzeli učešće u kultnom maskenbalu Kluba studenata tehnike i na još pregršt festivala širom Srbije kao predgrupe mnogim starijim kolegama. Nedavno su za Vaskršnje praznike oduvali publiku u rodnom gradu nastupajući rame uz rame sa beogradskim Organizmom i sugrađanima Belo u boji. Tom prilikom su predstavili svoj album prvenac jednostavno nazvan „Strah od Džeki Čena“. Žanrovski nisu određeni. Prate svoje srce i u njihovim pesmama čućete i grandž i pop i hard rok…

Bend čine Andrija Jovanović – bubanj, Jovan Dmitrović – bas gitara, Stefan Dimitrijević – gitara, Marko Pavlović – gitara i Marko Božović – vokal. U beogradski Dom omladine stižu da ispromovišu svoj album prvenac koji su izdali za Felix records, a producirao ga je Srđan Branković – Alogija.

Anatolij Šimpraga Tolja je kantautor i, slobodno možemo reći, zvezda u usponu. Poznati beogradski klupski svirač kojeg podjednako dobro poznaje i publika regiona. U pripremi je svog prvog solo albuma i izvešće Vam svoje autorske pesme. Poznat po svom radu u bendovima Razdor, Kapodimakina,… Publici Doma omladine će se predstaviti u svom najboljem izdanju – glas i gitara i puno jakih emocija.

Bend Belo u Boji počinje sa autorskim radom 2015. godine. Do sada su radili na izdavanju svog prvog EP-a, ’’Sjaj sa druge strane večnosti’’. Sviraju alternativni rokenrol, sa raznim primesama. Nastupali su više puta u svom matičnom gradu, i na par svirki u Kragujevcu, Zaječaru ,Leskovcu, Čačku, Beogradu,Kraljevu,Mladenovcu…Pobeda na mini gitarijadi u Čačku povodom Zaječarske gitarijade predstavlja njihov prvi takmičarski uspeh . Učestvovali su na polufinalnoj večeri „50. Zaječarske gitarijade“. Nedugo posle su učestvovali i pobedili na Leskovačkoj gitarijadi, gde su proglašen za najbolji bend od strane stručnog žirija. Snimili su live session u produkciji „dbox session“.

Takodje osvajaju i 2. mesto na Bass player festivalu u Mladenovcu. Učesnici su  9.World Music Festivala u Gornjem Milanovcu.

– Pobednici Čačanske Mini gitarijade 2016.

– Pobednici Leskovačke gitarijade 2016.

– Učesnici Zaječarske gitarijade 2016.

Koncert počinje u 21h, karte na svim prodajnim mestima Eventima 350 RSD pretprodaja i 500 RSD na dan koncerta.