Foto: Ivana Jovanović

Samo što su obeležili ,,30 ‘dina na betonu” velikim rasprodatim beogradskim koncertom, Sunshine je objavio novu pesmu i spot. Nadahnuti novom energijom koju im je publika bezrezervno pružila na velikom slavljeničkom koncertu u Domu omladine Beograda, nisu dugo čekali da ih časte novim singlom i spotom i da dignu frku pred festivalsku sezonu.
Novi pesma ,,Frka gori” treća je najava albuma koji Sunshine planira da objavi do jeseni. Snimljen je u saradnji sa Funklessom, novim funk projektom koji potpisuje Lesa SMF.

,,Ideja o pesmi je krenula spontano kad mi je Lesa SMF a.k.a. Funkless pustio neki njegov demo gde je pevao kao Dino Dvornik. Oduševio me je! Već sam imao gotovu matricu koju sam radio sa producentom Ivanom Petrovićem i eto, frka gori! Frku je digla i Nikodia koja svira klavijature i prateće vokale”, kazao je povodom izlaska novog singla i spota Bane Bojović, frontmen benda Sunshine.

“Ekipa iz The Code produkcije posebno je razgorela frku spotom u kojem moja ekipa odmerava snage sa ekipom Funklessa, i  na ulici pokušava da reši konflikt nastao oko jedne sofisticirane devojke na koju se svi lože. Frka gori i u noćnom klubu i na ulici, jer ipak smo 30 ‘dina na betonu”, dodaje Bane i pored novog singla i spota najavljuje bogatu koncertnu prolećnu i letnju sezonu.