Popularni bend Sunshine nastupiće 5. aprila u nvosadskom Domu kulture! Poznati po svojim hitovima kao što su “Misli mene gone”, “Žaklina traži sponzora”, “Kokane” i “Da li sam”, Sunshine obećava noć nezaboravne muzike i energije.

Nedavno su objavili svoju novu pesmu “FNP”, koja je će se naći na predstojećem albumu “Vortex” čiji se izlazak očekuje u toku ove godine. Nakon nastupa pred par hiljada ljudi na SPENS-u u okviru Rock Marathona, koji su imali u novembru 2023. godine, Sunshine se vraća u Novi Sad spremniji nego ikada da publici pruži nezaboravnu noć.  Poznati su po svojim energičnim nastupima i sposobnosti da stvore nezaboravno iskustvo za sve prisutne, a njihovi koncerti su mesto gde se spaja ljubav prema muzici i neverovatna atmosfera.

“Pridružite nam se u Domu kulture 5. aprila da zajedno uživamo u muzici koja je oblikovala generacije i nastavlja da oduševljava nove fanove. Bilo da ste dugogodišnji obožavalac ili tek otkrivate čari ovog izuzetnog benda, sigurni smo da vas očekuje nezaboravno veče”, navode organizatori.

Ulaznice u OGRANIČENOM broju su dostupne na svim poznatim prodajnim mestima Gigstixa, kao i online:  https://new.gigstix.com/event/sunshine-novi-sad-05-april-2024/

Ne propustite priliku da budete deo ovog muzičkog spektakla!

Broj telefona za informacije i rezervacije je dostupan od 11h do 16h: +381 63 54 54 95

*U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem SMS ili  Vibera i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti.

Vrata se otvaraju u 20h, program počinje u 22h.

Foto: Marina Pešić

Dizajn. Alek