Prošle su tri decenije kako je “dečko iz bloka 37” Bane Bojović okupio ekipu kojoj je dao ime “Sunshine” ne sluteći da će samo koju godine kasnije postati jedan od najznačajnijih bendova na sceni, bend koji je “definisao muziku devedesetih”, preživeo devedesete i nastavio da “gazi” u novom milenijumu. Još manje je mogao pretpostaviti da će  “Žaklina”, “Miss J”, “Misli mene Gone”, “Priđi Mi Ti”, “Zig Zigi”, “Iza Horizonta”…. uz “Da Li Sam”, “Ša Bilo”, “Arija M” postati “soundtrack za život” novih generacija.

Pre mesec dana nastupom u Novom Sadu pokazali su nam sjajnom svirkom i fantastičnom energijom da od ovog benda tek možemo očekivati velike stvari, najavili početak koncertne sezone, a velikim koncertom u Domu Omladine 14. februara “Sunshine” obnavlja tradiciju proslave Dana zaljubljenih i simbolično započinje proslavu “30 ‘dina na betonu”.

Kao specijalne goste najavljuju El Pre3idente, a ulaznice po ceni od 1500 RSD (na dan koncerta 1800 RSD) su u prodaji i dostupne su na svim prodajnim mestima TICKETS.RS. Posebno dizajnirane karte možete kupiti u Metropolisu i Felix Shop-u.

Dom omladine Beograda – sala Amerikana, 14. februar od 21 h!

“PRIĐI MI TI”!!!