Outlook festival bass muzikee i soundsystem kulture trajaće od 29. avgusta do 02. septembra na lokaciji Punta Christo.

U Puli će sutra, 28. avgusta, biti održan koncert otvaranja u jednom od šest najvećih amfiteatra u svetu starom preko dve hiljade godina koji će ovom prilikom, između ostalih, ugostiti legende reggae muzike, bend The Original Wailers.

The Original Wailers će ovom prilikom izvesti svoje najveće hitove i muziku s legendarnog albuma Bob Marleya i The Wailersa „Exodus“ koji je prepoznat kao jedan od najvažnijih albuma svih vremena s pesmama kao što su “Jamming”, “Waiting in Vain”, „Three little birds“ i “One Love/People Get Ready”.

http://www.youtube.com/watch?v=irAs6h5mn84

Outlook festival uvek je iskazivao poštovanje prema nasleđu sound system kulture što potvrđuju nastupi izvođača kao što su Horace Andy, Max Romeo, Lee ‘Scratch’ Perry prethodnih godina. The Original Wailers, bend koji je svirao s reggae inovatorom Bob Marleyem i promenio istoriju muzike, stoga su odličan izbor za prostor ovakve veličine i snage kao što je Arena.

Koncert otvaranja počinje u 19h, a kompletna satnica izgleda ovako:

19.00-19.45 Earl Gateshead

19.45 -20.30 J Rocc

20.30-21.45 Grandmaster Flash

22.00-23.00 The Original Wailers

23.00-01.00 Earl Gateshead & J Rocc

Cena ulaznice za koncert otvaranja Outlook festivala u pulskoj Areni iznosi 150 kuna, a mogu se nabaviti putem interneta i na prodajnim mjestima u Hrvatskoj: Zagreb Tvornica Kulture (Mali Pogon) – Šubićeva 2, PUNKT – Preradovićeva 1, PUNKT – Branimir centar, Churchill shop – City centar West, Churchill shop – Arena centar, Churchill shop – Avenue Mall, Daily News – Importanne centar (pothodnik), Via Tours – okretište Borongaj, Aquarius CD shop – Varšavska 13, Aquarius CD shop – Maksimirska 16; Split iGrow shop – Mihovilova širina 13, Šibenik: – Vino&Ino – Fausta Vrančića bb, Zadar iGrow shop – Stomorica 2, Rijeka iGrow shop – Blaža Polića 5, Pula – Commodore cruises – Riva 14 i i Activa Travel – Scalierova 1. Na ulazu u Areni cena će iznositi 180 kuna.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.