Premijera muzičko-poetske street movie-predstave „Soundtrack za film koji nije snimljen“, čiji je glavni protagonista upravo beogradski pesnik, kantautor i slikar Kralj Čačka, zajedno sa gošćom pesnikinjom, kantautorkom i dramaturškinjom Ninom Bajsić, biće održana sutra, u utorak 14. septembra na Salašu 137 sa početkom od 20h.

„Rijetko kad sam u kazalištu toliko uživao u bliskosti, mjeri i skladu, kao na “Soundtrack-u za film koji nije snimljen”. Sad je snimljen u mom doživljaju i sigurno pomalo drukčiji, a opet samo naš te večeri, u doživljaju svakog iz publike koja nasmiješena napušta prostor.“Darko Rundek

Mesecima slušamo pesmu „Obrnuti red stvari“, a upravo ona nas uvodi u muzičko–poetsku street movie doživljaj „Soundtrack za film koji nije snimljen“, Radio Teatra iz Zagreba.

Ulaznice su dostupne na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3304-soundtrackzafilm2021

Za one kojima je neophodan prevoz od Novog Sada do Salaša 137 i nazad, organizatori su obezbedili jedan autobus koji će krenuti u 19 časova sa autobuske okretnice kod Hotela Centar, a povratak je predviđen pola sata nakon završetka predstave.

Zbog ograničenog broja mesta, pri kupovini karte naglasite da li vam je potreban prevoz.