PODELI

Popularna stand-up komedija „Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate“, u izvodjenju Nikole Đurička imaće svoje treće izvođenje u Novom Sadu i to 21. oktobra 2018. u Srpskom narodnom pozorištu sa početkom od 20 sati.

Nikola Đuričko kakvog do sada niste videli, a kojeg bi voleli da upoznate. Pored svih filmova, pozorišnih predstava, serija emisija… On je uvek DŽONI. Šarmantni, duhoviti momak iz Beograda u čijem društvu je uvek veselo i zanimljivo.
Uživo sa scene Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Nikola će vam pričati zanimljive i duhovite priče vezane za njega i situacije u kojima se nalazio.

Šta sam morao da pevam u prvom razredu?
Kako sam izgubio četrdeset klinaca?
Za koliko sam prodavao putovanja na Havaje?
Zašto sam pao balet? Zašto sam nosio helanke?
Kako sam dobio dva nagradna izlaska u grad?
Како se pravilno koristi kondom?
Šta nikada nemojte da stavljate u oči?
Sve ovo i još mnogo toga…

Garantujemo vam fenomenalno veče prepuno dobrog humora i pozitivne energije, uz stvarno ekskluzivnu priliku da jednog od najpopularnijih glumaca današnjice, upoznate u opuštenoj atmosferi Stand Up nastupa.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni SNP po veoma pristupačnim cenama od 1.100,00 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.000,00 dinara za ostalih šest, do 18. reda partera i 900,00 dinara za sedišta na balkonu.