Streets of Mars, rock sastav koji dolazi sa juga Švedske, po drugi put posetiće naše krajeve. U okviru mini turneje ova četvorka nastupiće u Beogradu, Vinkovcima i Zagrebu.

„Streets of Mars dolaze kako bi promovisali svoj novi abum. Bend postoji već 14 godina, imaju puno nastupa iza sebe, a posebno su ponosni na one u Njujorku i Sarajevu. Sve u svemu, nema sumnje da će prirediti pravi show“, kaže Perica Štefan, muzički promoter iz Zagreba, koji zastupa ovaj švedski sastav na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Prvi nastup u okviru ove mini turneje održaće u sredu, 4. decembra, u beogradskom klubu „Bigz Scena“, kada će im društvo na sceni praviti grupa Rikošet iz Beograda. Početak koncerta najavljen je za 22h, a cena ulaznice je 300 dinara.

Klub „Walkow“ u Vinkovcima sledeća je stanica švedskog sastava Streets of Mars koju će posetiti 6. decembra, kada će nastupiti zajedno sa bendom Fectum.

Poslednji nastup u ovom naletu na prostoru nekadašnje Jugoslavije, uz obećanje da će uskoro ponovo posetiti ove krajeve, Streets of Mars zajedno sa bendovima S3ngs i And The Kid održaće 7. decembra u zagrebačkom klubu „Ribnjak“.