PODELI

Beogradski ulični rokenrol bend Terrier, pančevački dragstor pank bend Raskid 13 i beogradski rokenrol sastav Bednici nastupiće na PRIS Stage-u u petak, 6. jula.

Terrier je novi bend na beogradskim ulicama koji beskompromisnim tekstovima odašilje snažne poruke. Prvi nastup benda biće realizovan upravo na PRIS Stage-u, a bend već neko vreme u kontinuitetu objavljuje numere koje čine njihov album prvenac koji nosi naziv Muzika za porniće. Do sada su objavljene numere koje nose nazive Rokenrol, Smrt sirotinji, Ustani, Svi vi što maštate o sreći i Živele velike vođe, a do premijernog nastupa objaviće još pet numera koje čine kompletan album prvenac.

Raskid 13 je nastao krajem 2014. godine kao projekat koji je okupio pet prijatelja različitih muzičkih, ali sličnih društvenih interesovanja kao što su druženje, sprdanje, prozivanje i muzika. Većina članova potiče iz različitih bendova i muzičkih žanrova, ali ih to nije sprečilo da u okviru ovog benda iskažu ljubav prema muzici i dobrom provodu, pritom uživajući u tome što rade. Nakon prvog singla Rehabilitacija i EP-a Mi imamo bend, Raskid 13 je uz obilje koncerata i nastupa na festivalima, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, nastavio sa serijom singlova i spotova promovišući optimizam i sarkazam na melodičan i šaljiv način. Bend stalno radi na novom materijalu jer je inspiracija neiscrpna, a druženja neprocenjiva.

Bednici su nastali krajem 2017. godine, kao tročlani sastav. Veoma su mladi, te će ovom prilikom predstavljati nadolazeću rokenrol generaciju. Bend je nastupao u nekoliko klubova u Beogradu, a nijedan nastup nije prošao nezapaženo. Konstantno rade na autorskom materijalu, ali još uvek nisu ništa objavili.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu cena biti 250 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a ulaznice takođe možete nabaviti putem Facebook stranice portala PRIS, mejla redakcija@pris.rs i broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova.