PODELI

Slavonski Brod po treći put je domaćin pop/rock festivala koji će i ove godine, 24. i 25. avgusta na pozornicu Tvrđave Brod dovesti neka od najpopularnijih imena domaće i regionalne scene.
Riječani i Istrijani ih već jako dobro znaju, nedavno su se premijerno predstavili zagrebačkoj publici koja ih je odmah zavolela, THE SIIDS su pozvani i u Englesku, no pre toga će se prvi put predstaviti i slavonskoj publici.

THE SIIDS je novi riječki bend koji je već u samom početku delovanja privukao veliki interes i pozitivne reakcije kako publike tako i medija te je “okrunjeni” laskavim opisom hrvatskih predstavnika electro pop/rock scene. Bend su oformili multiinstrumentalisti Darko Terlević i Stanislav Grdaković koji su se nakon pauze od grupe Morso odlučili za novi smer te, uz muzički zaokret, počeli delovati kao izuteno produktivan i kreativan duo.

CMC Slavonija Fest 2018 održaće se 24. i 25. avgusta u Slavonskom Brodu, a THE SIIDS će se, u sklopu Rock maratona, slavonskoj publici predstaviti u petak, 24. 08. Iste večeri nastupaju i Jall Aux Yeux (Bihać), Cota G4 (Daruvar), Bang Bang (Zagreb), Jeremiah’s (Sv. Filip Jakov), Divlji dječak (Slavonski Brod), Chaos Addict (Slavonski Brod), Republika (Slavonski Brod) te headlineri Kojoti i Divlje jagode.
Više informacija i kompletan program pogledajte OVDE.

Foto: Kristijan Vučković