U ponedeljak 9. jula u beogradskom Elektropioniru australijske deathcore legend Thy Art Is Murder održaće svoj prvi nastup u Srbiji. Dešavanje je zakazano za 20 časova, devojke iz melodic death metal benda Nemesis otpočinju u 20.30h. Posle njih nastupaće valjevski Y.O.X od 21.10h. Zvezde večeri Thy Art Is Murder kreću sa svojim nastupom u 22 časa.

Thy Art Is Murder su ovog leta su na evropskoj turneji nazvanoj Death Dealers European Tour, kada će posetiti i Srbiju. Kao jedan od najznačajnijih imena na svetskoj deathcore sceni sa nešto više od deset godina karijere uspeli su da objave četiri studijska albuma. Poslednji Dear Desolation pojavio se pre skoro godinu dana.

Troje fanova će danas dobiti besplatne karte koje će organizatori dodeliti na svojoj Facebook stranici. Veliki fan benda iz Srbije, ali trenutno nastanjen u inostranstvu, koji je hteo da ostane anoniman je sponzorisao ovaj gest.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara možete nabaviti u novosadskom Mungos Cdshop-u, beogradskom FELIX Shop-u, u Nišu kod Nemanje Tomića, a u Valjevu preko Y.O.X-a. Ljudi iz ostalih gradova mogu se javiti direktno organizaciji MTA Promotion kako bi rezervisali svoju kartu na vreme. Na ulazu će koštati 1400 dinara. Iz organizacije apeluju da nabavite ulaznicu na vreme jer je broj istih ograničen na 200.