PODELI

Treći Arhangel Fest biće održan 26. i 27.jula na Dunavskom keju u Grockoj. Kao hedlajneri  festivala najavljeni su Riblja čorba i Mortal kombat, a pored njih nastupiće i Inspektor Blaža i Kljunovi, Jorgovani, Sevi, Rainmaker, Loud, Disaster, Northern Revival, HCZ i Loup Garou.

Nakon dva izuzetno uspešna festivala pod pokroviteljstvom opštine Grocka, MK Arhangel najavljuju još jedno veliko druženje za kraj jula u Grockoj.

Na Dunavskom keju u Grockoj 26. jula nastupiće trenutno jedan od najuspešnijih bendova na domaćoj sceni – Mortal kombat, a pored njih na binu će istog dana i Jorgovani, zatim bugarski bend Sevi, Northern Revival, Disaster i HCZ.

Drugog dana festivala, u subotu, 27. jula, nastupaće bendovi: Riblja čorba, Blaža i Kljunovi, Rainmaker, Loud i Loup Garou.

Kao i ranijih godina, najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine je pored muzičkog programa obezbedio i celodnevni program koji će animirati ne samo bajkere koji se tih dana na svojim dvotočkašima upute ka Grockoj, već i za sve one koji vode dobro druženje i zabavu.

“Postoji i ove godine prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja“, kažu iz MK Arhangel i dodaju da i ovog puta očekuju druženje u prijatnoj atmosferi.

„Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, to je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu!“

Ulaz na festival je besplatan.