PODELI

Festival srpskog podzemlja koji će biti održan u Novom Sadu 12. i 13. aprila objavio je imena prva četiri benda, od ukupno 16 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu i bez prekida se smenjivati na dve festivalske bine.

TRI KAPLJICE, novosadski ženski punk rock sastav koji je postao sinonim za odličan koncertni performans prepun energije, dinamike i direktnog stava i prvi put će nastupiti na FSPu. Nedavno su objavile svoj prvi album koji ćete moći da čujete uživo na petom Festivalu srpskog podzemlja.

BRIGAND, predstavnici pančevačkog podzemlja prvi put će se predstaviti publici FSPa i sa svima podeliti svoj upečatljivi alternativni zvuk prožet mnoštvom uticaja od sludge-dooma do noise pa i metala.

OTVORENI PRELOM, senćanski anarho core-punkeri će prvi put zatresti temelje FSPa i preneti svoje beskompromisne stavove.

RIVERROTH, najaktivniji podmladak novosadske thrash-black metal scene takođe prvi put nastupaju na FSPu i sa sobom donose svežu energiju i pozitivno ludilo najnovijih stanovnika domaćeg podzemlja.

Ulaznice za predstojeći festival biće u prodaji od 4. marta putem Gigstix kao i Ticketvision prodajne mreže, po ceni od 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.