PODELI

Poslednja žurka u okviru Kalemegdan Summer Festivala, Tropical Inn, koja će se održati uz podršku Heinekena, 28. i 29.avgusta na već dobro poznatom mestu, Beogradskoj tvrđavi, predstavljaće pravi letnji spektakl. Glavne zvezde žurke biće svetski poznati Deep house duo Tube & Berger i DJ Coyu.

Publika će imati priliku da uživa u mega hitovima „Imprint of pleasure“  i „Come on Now“ kojima će se predstaviti nemački duo. Čuveni DJ Coyu koji „vlada Španijom” , kako piše jedan britanski magazin i osnivač čuvene izdavačke kuće „Suara Music” koja ogroman uspeh postiže zauzimanjem  broj 1 mesta kako na Beatportu, tako i na Resident Advisoru, osvojio je scenu elektronske muzike svojim velikim trudom.
Drugog dana festivala, 29. avgusta, uz podršku Heinekena, očekuje vas pravi spektakl na kojima će se predstaviti domaći rezidenti. Kao glavne zvezde za DJ pultom naći će se velikani domaće scene Dejan Milićević i Boža Podunavac. Pored njih publika će imati priliku da prisustvuje nastupu Phill & Dansemore-a i Luke Vukovića & Ivana Radojevića.

Usled teške bolesti Nemanje Ivanovića Manye, člana dobro poznatog sastava Calavera & Manya, koji treba da nastupaju kao podrška velikim DJ legendama, Tropical Inn se priključuje akciji prikupljanja novca za DJ Manyu, kojem je pomoć preko potrebna. Organizatori su odlučili da će 100 dinara od svake ulaznice odvojiti za Nemanjinu operaciju kako bi se što pre omogućio oporavak.

Ulaznice za prvi dan festivala mogu se kupiti po ceni od 700 dinara na blagajni Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a.
Beogradska tvrđava poklanja pozivnice za drugi dan festivala 29. avgust , a možete ih osvojiti preko ovog linka:  http://www.kalemegdansummerfestival.com/sr/ulaznice/osvoji.