Danas je u biskopu Arena Cineplex u Novom Sadu kompanija Bambi Banat organizovala akciju u okviru Kids festa za štićenika Doma Veternik.

Nakon uručivanja slatkih Bambi paketa, štićenike Doma Veternik i osnovce koji su došli na projekciju filma “Ledeno doba 4”, zabavio je Ivan Zeljković Zeka pričom i pesmama.

 

Akcija je organizovana u okviru Kids festa za štićenike Doma Veternik koji su dobili slatke poklon pakete Bambi Juhu čokoladica i Plazma Keksića za decu. Istom akcijom Bambi će obradovati decu iz Doma „Jefimija“ u Kruševcu i decu iz SOS Dečijeg sela Kraljevo.

Za mališane kompanija Bambi Banat obezbedila je, pored gledanje filma, i druženje i slikanje sa poznatim voditeljem Zeljkovićem, koji je deci otpevao pet pesama, a tokom njegovog nastupa u salu su ušli i osnovci iz škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Sremske Kamenice koju su peške došli da gledaju „Ledeno doba 4“. Kako je rekla jedna od učiteljica planirano je da se peške i vrate. I ova deca pridružila su se Zeki i pevali sa njim, a jednoj od učenica je danas i rođendan tako da je i ona od Zeke dobila jedan poklon paket i podelila binu sa njim dok su pevali “Rođendansku pesmu” kao poslednju pre početka projekcije.

I štićenici Doma Veternik i osnovci su se lepo zabavili, a neki i zasladili čokoladicama i plazma keksićima, a iz kompanije Bambi Banat poručuju da je ovo jedna u nizu aktivnosti koje kompanija sprovodi u okviru društveno -odgovornog poslovanja i da se nadaju da će takvih akcija biti još više.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.