U petak, 08. marta, novosadska publika će imati priliku da u klubu Quarter čuje beogradski sastav Svi na pod.

Posle više kraćih festivalskih nastupa na festivalima Exit i Cinema City ovo će ujedno biti njihov dugo očekivani veliki koncert u Novom Sadu.

Praznični datum biće i prilika da, pored svih dosadašnjih pesama kojima su u prethodne tri godine osvajali publiku širom regiona, publici premijerno predstave i novi materijal. Među novih pesmama se nalaze i „Put“ čiji se spot premijerno očekuje u ponedeljak na programu regionalnog MTV-a, te još uvek aktuelni singl „Do kraja sveta“ koji je ove zime obeležio domaće top liste.

„Zaista, jedva čekam 8. mart, obzirom na to da smo imali samo festivalske nastupe u Novom Sadu. Konačno prava prilika da se predstavimo jedni drugima, a sigurna sam da će biti odlično! Donosimo najbolje zezanje, pesme koje nikada do sada niste čuli, ali i sve one stare“, poziv je novosadskoj publici od Bojane Vunturišević,  front-žene grupe Svi na pod.

Ulaznice za osmomartovski koncert se prodaju po ceni od 400 dinara na Gigstix prodajnim mestima, u Pariskom magazinu u Kralja Aleksandra 14, u knjižarama „Bulevar Books“ (zgrada Aleksandar) i „Serendipiti“ (Spens), te u kafe baru „Macchiato“ u tržnom centru „Merkator“.

Na dan koncerta ulaznice će biti skuplje.

Pored Bojane, popularne pevačice i front-žene, bend čine veoma iskusni muzičari, saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.