PODELI

Urban & 4 nastupaće u Firchie Think Tank studiju u Novom Sadu 22. marta.

Damir Urban muzičar je i umetnik koji se izražava prvenstveno kroz muziku, ali i kroz glumu i slikarstvo. Od 1996. nastupa kao Urban & 4. Urbanov vokal i sama pojava nadaleko su poznati, a njegovu zaraznu energičnost nadopunjuju četiri sjajna muzičara: gitarista Luka Toman, basista Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia, te Saša Markovski na klavijaturama.

Njegova muzika i harizma privlači slušaoce sasvim različitih profila a koncerti Urbana i Četvorke su „umetnost u malom”, vešto razrađenih detalja i pomno odabranih muzičkih saradnika. Svakim koncertom potvrđuju svoju povezanost s publikom, a u izvođenju pesama potpuno se predaju i vidljivo uživaju u nastupu.

Već dobro poznate pesme poput „Odlučio sam da te volim“, „Spelujem ti ispriku“, „Kundera“, „Mjesto za mene“, „Mala truba“, „Astronaut“ publika peva u glas s bendom, a koncerti redovno završavaju ovacijama.

Pesmama „Dirigent“ i „Kuća sjećanja“, Urban je najavio rad na novom albumu. Paralelno s radom na novom albumu, bend se posvetio i nastupima.

Svaki koncert Urban&4 ima svoju posebnu priču u šta ponedeljka na sajtu i u prodajnoj mreži Gigstix po ceni od 1000 dinara. Broj ulaznica je ograničen.