U utorak, 25. juna, u Novom Sadu odjekivaće popularne pesme iz Dalmacije u izvođenju Boška Dudvarskog i njegovih gostiju. Dvorište OTP banke (Trg slobode 5) u okviru Novosadskog muzičkog leta ponovo će biti mesto okupljanja ljubitelja dobre muzike od 21h.

Novosadski pevač, specifične i prepoznatljive boje glasa, okupio je sjajne muzičare kako bi udruženim snagama, nezaboravnim melodijama legendarnih izvođača, poput Olivera Dragojevića, Mišo Kovača, Arsena Dedića, Zorice Kondže, Masima i Džibonija uneli duh Dalmacije u srce Novog Sada.

Učestvuju: Boško DUDVARSKI (vokal), Bojana LAZIĆ (vokal), Siniša BLANUŠA (klavir),  Branislav LUKIĆ (akustična gitara),  Vukašin RANKOV (električna gitara), Kosta MAĐAREVIĆ (bas), Sebastijan KEREKEŠ (bubnjevi). Na koncertu će nastupiti i specijalni gosti.

Pozivajući publiku da dođe na ovaj događaj, muzičari najavljuju nezaboravno veče inspirisano neodoljivim šarmom, toplinom i lepotom muzike Dalmacije, samim tim i jedinstvenu atmosferu koja će slušaoce preneti na mirisne obale Jadranskog mora…

Ulaznica za koncert još uvek ima i mogu se kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 9h do 14h, kao i na dan koncerta od 19h do 21h na mestu održavanja programa.

Koncert se održava u okviru Novosadskog muzičkog leta.

Pokrovitelj: Grad Novi Sad