U nedelju, 27. januara sa početkom u 21h, u Gerila baru održaće se još jedno veče Stand up komedije. Ove večeri, publiku će zabavljati Nikola Radojlović i Nenad Stefanovski Šilja.

Nikola Radojlović, 28 godina, iz Beograda. Pobedio je na takmičenju Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs-a u decembru 2015. godine u klubu Ben Akiba i od tada počinje njegova karijera stand up komičara. Nikola Radojlović, ne mnogo poznatiji kao Džonili, hteo je da bude kralj kad poraste, ali kad je shvatio koliko u dvorcu ima stepenika rekao je – “batali”. Uprkos svemu, i dalje daje životu šansu da mu krene po planu.

U međuvremenu, bavi se komedijom jer neće da bude duhovit po svaku cenu. Odlično čuje ali slabo sluša. Kada bi uzeo da pije koliko ga bije glas, bio bi bolji čovek. Voli puno da putuje i upoznaje druge kulture, tako da mu je u šesto kecu super. Za svoju braću nepušače ima krilaticu: “Gde sme da se puši, može i da se prdi”.

Nenad Stefanovski je mlad komičar organizacije Standup.rs već 3 godine. Nenad je rođen u Makedoniji ali je odrastao u Beogradu, gde i živi i radi. Gostovao je širom Srbije, nastupa u matičnom klubu Ben Akiba, čak se oprobao kao voditelj/moderator na većim korporativim događajima.

Rođen u Skoplju, ali je odrastao pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Trbuhom za kruhom je krenuo za Srbiju i zaradio Kronovu bolest. Stand up komičar, sin, brat, dečko i još nekoliko hazarderskih zanimanja. Ima potrebu da svima sve kaže i zato su javni nastupi nešto što ga najviše ispunjava. Takođe ga kod svojih nastupa ispunjava to što ne te mora da plaća kartu za nastup. Za razliku od ostalih Makedonaca on voli Grke i tu ljubav poredi sa očinskom ljubavlju kralja Milutina prema sinu Stefanu.

Nada se da će karijeru zavrsiti baš kao Ana Ivanović…kada dobije nemačke papire. Iako je iz Makedonije zna svih 6 padeža. Ne volontira već godinama jer su plate izuzetno niske. Krivo mu je što je na putu do Grčke, Mirko Alvirović Makedoniju prolazio za vreme kratkih reklama.

Karte za ovaj događaj možete preuzeti u Gerili, po ceni od 300 dinara, od petka 18.01 u 12h.