Povodom početka emitovanja programa Omladinskog O radija, sinoć je u Studiju M organizovana velika žurka u gornjem i donjem holu.

U donjem, takozvanom bučnom holu, nastupili su Killo Killo banda koja je svojim nastupom otvorila ovo slavljeničko veče, zatim Ničim izazvan, bend koji je za veoma kratak period postao jedan od najtraženijih na našoj sceni, i za sam kraj nastupili su, izuzetno voljeni i poštovani od strane publike, veterani srpske muzičke scene Deca loših muzičara.

U gornjem, tihom holu, publiku su svojim izborom muzike zabavljali di-džejevi Fanatik, Dada Selectah, Yeah Left, XsaleX, Fakir – Noise Destruction i Dee Face.

Čestitke i podršku ekipama Radija Novi Sad i Omladinskom O radiju pružio je veliki broj Novosađana kako onih koji su prisustvovali koncertu, tako i veliki broj kolega, umetnika i prijatelja ove institucije, koji su prisustvovali koktelu priređenom u donjem holu pre samog koncerta.

Omladinski O radio počeo je juče tačno u podne sa emitovanjem programa, i to na 65. rođendan Radio Novog Sada, a prvi gost bio je generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Srđan Mihajlović.

Mihajlović je novoj redakciji u etru poželeo uspešan rad i rekao da se nada da će i ovaj radio jednog dana takođe doživeti svoj 65. rođendan.

“Stvorili smo nešto moderno i nešto što je mladima potrebno. Nadam se da će program trajati, i da će biti kreativan”, rekao je Mihajlović.

Program radija posvećen je mladima i temama koje su za njih značajne i zanimljive, a web stranica će ponuditi alternativne sadržaje koje ne mogu da nađu u drugim medijima.

Glavni voditelj O radija Aleksandar Mladenović rekao je da će muzika biti najvažniji segment programa, ali da će u programskoj šemi biti mesta i za sport, pozorište, religiju i informativni sadržaj.

Foto: Vojislav Malešev