Beogradski energični trio Verzija 2 u postavi Aleksandra Marković (vokal i bas gitara), Miloš Marković (gitara) i Dejan Nikolić (bubanj) objavio je svoj prvi album nazvan „Probudi me“.

“Druga verzija stvarnosti, nešto što će vas probuditi bar u tih trideset minuta koliko traje album. Album bez ulepšavanja oslikava realnost života, težinu vremena današnjice koju je svako osetio, živeći i prilagođavajući se načinu života na ovim prostorima. Muzika i emocije u skladu sa situacijom.”, ovim rečima opisali su koncept albuma članovi grupe.

Zanimljivo da je naslovnica albuma, koji se može besplatno preuzeti sa sajta benda www.verzija2.com, delo dizajnera Ben Brown-a koji je sarađivao sa velikim imenima kao što su Bon Jovi i Tony Levin.

“Drago mi je što sam imao priliku da pomognem grupi Verzija 2 i dorinesem albumu. Impresioniran sam onim što su napravili, muzika je zaista neverovatna“, nije krio zadovoljstvo umetnik iz Amerike, iskoristivši priliku da istakne želju da bi voleo beogradski bend da vidi na koncertima u USA.

Kompletnan proces snimanja, produkcije i masteringa izdanja „Probudi me“ ovaj trio realizovao je u sopstvenom studiju.

“Poruka albuma je da nema predaje. Ovim pesmama želimo da prenesemo vibracije iskreno i bez komercijalizovanja tekstova i muzike, ne pitamo se šta će drugi da misle, niti radimo s predumišljajem. Ne pokušavamo da nazovemo muziku bilo kakvim imenom, to je ono što izlazi iz naših umova, prstiju, zvučnika… Uši koje slušaju će, nadamo se, razumeti poruke koje reči same ne mogu da objasne.”, zaključili su jednoglasno iz benda Verzije 2.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Pq8NHldfwGU

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.