Promotivna kompilacija za šesti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs „Vibe yourself Vol.1“ donosi autorske radove mladih muzičkih producenata iz Srbije.

Muzički magazin Clubbing.rs je na sebi svojstven način proslavio svoj šesti rođendan.

Celokupna ideja i zalaganje proteklih šest godina bili su okrenuti ka promociji novih, mladih muzičkih talenata.

Posetioci regionalnih muzičkih sajtova MTV.RS, MTV.COM.HR, MTV.SI kao i muzičkog internet magazina CLUBBING.RS imaju priliku da besplatno preuzmu rođendansku kompilaciju od 23. oktobra 2013. godine.

“Kompilacija se sastoji od radova jedanaest mladih i talentovanih producenata iz Srbije, a naše je zadovoljstvo i ponos što imamo priliku da ih na ovaj način i Vama predstavimo” izjavili su.

Promotivna kompilacija nosi naziv „Vibe yourself Vol.1“ i sastoji se od glatke mešavine tech-house, techno, deep techno i dub-techno pravaca elektronske muzike.

Na albumu se nalaze:

1. Dr.AdjiThe Train (Original Mix)

2. FloatNation (Original Mix)

3. Lea Dobricic & ManchaUnreachable (Original Mix)

4. Luka VukovićKuruku (Original Mix)

5. Marko NikolićOpaa Sada (Original Mix)

6. Randy MihajlovićCrawl Style (Original Mix)

7. Rasha MilicevićHi Jazz (Original Mix)

8. Simon RogeLorraine Pascale (Original Mix)

9. Vid Marjanović & Simon RogeLisbon (Original Mix)

10.Vladimir SavićTrippin Chord (Original Mix)

Ideja u vezi sa kompilacijom je nastala na ranije održanom serijalu žurki „Junior series“, koji je muzički magazin Clubbing.rs pokrenuo iz želje da pruži priliku mladim, inovativnim i kreativnim producentima i DJ-evima, ali i da im omogući da nastupaju u klubovima u Beogradu. U okviru „Junior series“ serijala do sada je organizovano osam žurki, dva stejža na festivalima i jedna DJ radionica i na taj način promovisano je preko 25 mladih muzičkih talenata.