PODELI

Najbolji evropski rege bend predstavlja novi spot sa snimcima indijske turneje.

Irie FM, najbolji evropski rege bend u 2012. godini po Rototom Sunsplash takmičenju, predstavlja svoj novi spot za pesmu „Oh, please“ u produkcije Balkan Music Boxa.

Poslednji singl sa veoma uspešnog albuma „Skills of the Youths“, energična pesma „Oh, Please“ snimljena je uživo u Beogradu i pokazuje svu izvođačku zrelost i kreativnu energiju Irie FM.

Bend koji je u februaru 2013. imao veoma uspešnu turneju i boravak u Indiji u ovom spotu predstavlja svoje putopisne video zapise sa drugog kontinenta, pokret i kontakt sa drugim svetom. „Prebrz život u vremenima Vavilona“, „želja za neizrečenim pričama“, snažna a emotivna poruka pesme, u skladu je sa silinom i virtuoznošću nastupa benda i slikovitim koloritom države koju definišu kao „najmnogoljudniju demokratiju na planeti“.

Vukašin Marković, lider benda, o indijskoj turneji i planovima benda kaže: „Indija je veliko avanturističko iskustvo, punjenje baterija, dokaz da muzika komunicira sa svetom. Prijemčivi Bombaj, užurbani Delhi, sjajna publika na Sula festu, super prijem. Naše igranje kamerama na putu, radost druženja i zajedničkog sviranja možete videti u spotu. Videom i singlom „Oh, Please“ opraštamo se sa albumom Skills i uveliko smo u procesu stvaranja novih pesama, koje počinjemo da predstavljamo uživo i na koncertima ovoga leta.“

Irie FM nastupa na festivalu Mikser u petak 31. maja u 22:30, a samo dan kasnije (1. juna) u požarevačkom Klubu KB.

Pesma “Oh, Please” (Live) postavljena je i na SoundCloud sa mogućnošću downloada – https://soundcloud.com/balkanmusicbox/iriefm-oh-please-live

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.