PODELI

Zagrebačka punk-folk-wellness petorka Brkovi pridružiće se u subotu, 6. marta globalnim trendovima i odsviraće svoj prvi virtualni koncert.

“Jako se radujem, oduvek smo hteli napraviti ovako nešto. Kad već normalne ne rade, dođite u našu digitalnu birtiju, sviraćemo najveće hitove” – poručio je frontmen Brkova Shamso69 najavljujući nastup.

Njihovo prvo virtualno koncertno iskustvo biće složeno od najvažnijih pesama karijere, što znači da će se krenuti od pesama sa debi albuma “Punkfolkwellness” i obuhvatiće sve do poslednjeg singla “Bagra sa ekrana”.

Kroz digitalnu birtiju protutnjaće “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“, „Srećo laku noć“, „Znanac“, „Skupe bombonjere“, „Odlazim“, „Slušaj sada dobro“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane čak 57 miliona puta! Kada se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2020. od 683.000 slušanja na Spotifyju i 526.000 na Deezeru i činjenica da su Brkovi jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regiona, u čije fanove spada i Josipa Lisac, i koji su uredno rasprodavali velike dvorane po svih državama jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret.

Dok se situacija ne normalizuje koncert 6. marta u 21h će biti idealna prilika da se svi fanovi benda iz regiona, dijaspore i ostatka sveta skupe na jednom mestu. Pošto bend Brkovi dugi niz godina u Srbiji uživa ogromnu popularnost biće ovo jedinstvena prilika za sve fanove iz naše zemlje da u direktnom prenosu proprate šta im je omiljeni bend pripremio.

Ulaznice za virtualan koncert Brkova u prodaji su od danas do 21. februara po ceni od 50 kn (oko 800 dinara). Od 22. februara do 5. marta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn (oko 1.100rsd), a na sam dan koncerta 90kn (oko 1420rsd).

Prodaja ulaznica za sve zainteresovane iz celog sveta će se vršiti isključivo na linku: www.entrio.hr/event/brkovi-virtualni-koncert-8809