Ostalo je još osam dana do dugo očekivanog Serbia Wonderland festivala koji će se održati na potpuno novoj lokaciji – terenima K.K. Partizan, u okviru velikog Kalemegdan Summer festivala uz podršku Heinekena.

Pored dvodnevnih ulaznica od 2300 dinara, organizatori su izbacili i jednodnevne  ulaznice po ceni od 1800 dinara za 2. jul i 1500 dinara za 3. jul.

Najveća zvezda ovogodišnjeg festival je Paul Van Dyk, DJ zvezda i producenat iz Berlina, umetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i svetskog klabinga. Pored njega Serbia Wonderland će ugostiti Orjan Nilsena i Marloa, koji dolaze iz svetske izdavačke kuće “Armada Music”. Tu je i Dannic , čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowland festivalu proglašen najboljim nastupom te godine.

“Ove godine očekuje vas pravi muzičko scenski spektakl sa mnoštvo performera i specijalnih efekata na Kalemegdanskoj tvrdjavi, najlepšoj lokaciji u gradu. Festival će doživeti potpuno novu dimenziju koje će posetioce ostaviti bez daha. Budite deo priče i ove godine u najvećoj i najlepšoj festivalskoj bajci,” poručuju organizatori.

U saradnji sa organizatorima portal Remix Press poklanja vam 15 ulaznica koje važe za oba dana, 2. i 3. jul. Potrebno je da nam na mail adresu remixpress.nagradnaigra@gmail.com pošaljete svoje ime i prezime najkasnije do 26. juna do 15h. Dobitnici će biti obavešteni putem maila o preuzimanju.