U petak  11. januara održaće se prvi ovogodišnji koncert  u okviru serijala Vračar Rocks!

U Božidarcu će ovoga puta nastupiti Dža ili Bu, Mirko Luković & Haskii i Brain Forest Rytual. 

Dža ili Bu proslavlja 25 godina od osnivanja benda i nedavno je tim povodom objavljen Best Of album „Dobre Stvari“ koji sadrži 25 pesama.

Album, koji možete besplatno preuzeti sa www.MTV.rs,  je jedan od najviše  skidanih tokom prošle godine, a bend se trenutno nalazi na promotivnoj turneji širom regiona koja obuhvata tridesetak gradova za manje od tri meseca. Naslovna numera „Dobre Stvari“ je nedavno dobila i video spot (sniman u Božidarcu) koji se penje ka vrhovima top lista, a prvi singl za numeru „V.I.P.“ završio je pri vrhu svih relevantnih godišnjih lista. U Februaru se očekuje izlazak novog albuma „Kukovo Leto“ koji će biti objavljen za PGP RTS.

Mirko Luković je osnivač i pevač grupe Rare. Dok grupa pravi pauzu, Mirko je svoje višegodišnje iskustvo i znanje upotrebio za snimanje svog solo albuma „Gola Voda“ koji je prošle godine objavljen za MTV. Kako bi uživo što bolje predstavio svoj materijal, Mirko je okupio grupu iskusnih muzičara koja je ime dobila po studiju čiji je Mirko vlasnik – Haskii. Bend trenutno završava rad na EP izdanju „Dozator“ na kojem će se osetiti timski rad Mirka i benda.

Brain Forest Rytual je bend koji je osnovan u Lukavcu (BiH) 1993. godine, a u sadašnjoj postavi nastupaju od 2004. U svom radu kombinuju više stilova: metal, industrial, hard-core,dark… Nedavno su objavili album „Live in the Forest i našli se na kompilaciji „Bombardiranje New Yorka vol.13“.

Ulaznice po ceni od  300 dinara mogu da se kupe u prodavnici FELIX u tržnom centru Sremska (I sprat).

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.