PODELI

Manifestacija koja je prošle godine okupila veliki broj publike na odličnim koncertima, održaće se i ove godine, u organizaciji UG “Good Energy” iz Vršca. Ono što je novo, to je promena naziva manifestacije u Wind rock fest, jer “po čemu je Vršac poznat ako ne po vetru, i u skladu sa time želimo da i festival ima potpis i karakteristike Vršca”, ističu iz organizacije.

Spoj energije i atmosfere rok muzike, kao i etno i gastronomske tradicije Banata, održaće se i ove godine, na istom mestu, kao i prošle godine na Vršačkom jezeru, u periodu od 11. do 14. juna.

Ono što ljubitelji dobre muzike mogu očekivati ove godine od nastupa na festivalu jesu nastup Tanje Jovićević i Oktobra 1864, kao i benda Iskaz. Kao glavne zvezde ovog festivala, predstaviće se legendarna Yu Grupa, koja ove godine slavi 50. jubilarni rođendan i Hladno Pivo, legendarni punkeri iz Gajnica.

Više infomacija očekujte uskoro, do tad pratite Facebook stranicu https://www.facebook.com/prolecenajezeru, kao i Instagram profilu wind_rock_fest.