PODELI

Yu grupa održala je danas konferenciju za novinare u Medija Centru povodom koncerta u Novom Sadu.

Članovi benda saopštili su da će na koncertu imati dosta gostiju a neki od njih su: Zoran Kostić Cane i Nikola Čuturilo Čutura. Sumirajući utiske sa koncerta u Beogradu koji je bio sjajan, rekli su da očekuju takvu atmosferu i u Novom Sadu.

Na pitanje novinara o izlasku novog albuma, rekli su da je album snimljen za PGP RTS, sadrži 11 pesama i da očekuju izlazak albuma početkom aprila. Takođe, u planu je i izadavanje albuma na vinilu, nakon mnogo godina. Što se tiče repertoara na novosadskom koncertu, Petar Jelić je rekao da ga još uvek nisu sastavili i da im je to „slatka mala muka“ ali da publiku osim starijih hitova, očekuje i nekoliko pesama sa novog albuma. Na konferenciji je premijerno prikazan spot za pesmu „Ko“ .

Pod sloganom „45 godina čistog rokenrola“ koncert će se održati u maloj dvorani Spensa, 02.04.2016. godine.Početak je zakazan za 20:30. Ovim koncertom Yu grupa slavi jubilej – 45 godina postojanja.

Karte se mogu kupiti na blagajni Spensa, prodajnim mestima Eventima, kao i online preko sajta gigstix.com i eventim.rs. Cena karte je 1250 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 1400 dinara.

Foto: Marina Pešić