PODELI

Zagrebački groove rock band She Loves Pablo predstavljaju video spot za novu pjesmu „Center of the Earth“.

Video dolazi u pravo vrijeme, pred njihov nastup u Palachu 14. veljače, te ususret dvodnevnom festivalu House Of Pablo u Tvornici kulture 20. i 21. veljače.

Dvije godine nakon izlaska svog drugog albuma „Burn And Levitate“, koji ih je definitivno uzdignuo među najpopularnije underground rock bendove čitave regije, a bezbrojni koncertni nastupi odveli i na bine dalekih zemalja poput Švedske, She Loves Pablo predstavljaju video spot za novu pjesmu „Center of the Earth“.

U glazbenom smislu pjesma predstavlja ono po čemu su ovih godina postali prepoznatljivi, a to je groove rock, ovom prilikom poprilično baziran na njihovim korijenima.

Sjajna kombinacija upečatljivih riffova i pamtljivih melodija zasigurno će oduševiti dosadašnje i priskrbiti im nove fanove. Odlična je ovo najava za treći album kojeg bend upravo marljivo priprema, a njegov izlazak očekuje se ove jeseni. Vizualno zanimljiv spot kreiran je pod redateljskom palicom Marka Milovca i u suradnji sa studiom C47, a sniman u rudniku Svete Barbare u Rudama.

Priliku da čujete ovu, ali i sve najpoznatije She Loves Pablo pjesme uživo, imate već 14. veljače u riječkom klubu Palach te 20. i 21. veljače na dvodnevnom House of Pablo festivalu u zagrebačkoj Tvornici kulture. Uz She Loves Pablo tom prilikom nastupit će i bendovi koji čine ovaj kolektiv glazbenika – Muscle Tribe of Danger and Excellence, Killed a Fox, Straight Outta Fridge, Malady Lane, Reflex Kid uz posebne goste Elephant Stalker i Mahatmu.

Kupci festivalskih ulaznica na poklon dobivaju prvu kompilaciju kolektiva glazbenika House Of Pablo. Svoj će primjerak CD-a dobiti na festivalu i imati ih priliku ekskluzivno preslušati tjedan dana prije nego ih izvođači uploadaju na svoje Bandcamp i You Tube kanale.


.