Četvrti ciklus projekta „Da li možeš da pobediš ovu ekipu?” završiće zajedničkim turnirom svih timova koji su u periodu od oktobra do decembra 2022. godine odigrali utakmicu malog fudbala protiv ekipe Radnog centra ŠOSO „Milan Petrović”.

Turnir će se održati u Novom Sadu na Sajmu u hali 4 u subotu 4. februara sa početkom od 10 časova. Timovi koji će učestvovati na završnom turniru četvrotog cikusa su: Radio televizija Vojvodine, Typex AS, Vega IT, Parking Servis Novi Sad, Oktagon bet, Udruženje Polet, DVD – JGSP Novi Sad, PLANet System Group, Škola fudbala Feniks, Exit fondacija, Novo kulturno naselje, kao i dva tima ispred Radnog centra.

Vođeni osnovnom idejom unapređenja socijalne inkluzije mladih sa smetnjama u razvoju i odraslih osoba sa invaliditetom, na inicijativu Dnevnog boravka ŠOSO „Milan Petrović” sa domom učenika iz Novog Sada i uz podršku Novog kulturnog naselja, osmišljena je, i početkom marta 2018. godine započet ovaj projekat. Do sada je u njemu učestvovalo preko 200 ljudi i 30 timova a neki od njih su i Fudbalski klub Vojvodina, Odbojkaški klub Vojvodina, OPENS 2019, Institut za javno zdravlje Vojvodine, sportski novinari Novog Sada, brojne nevladine organizacije, sportska društva i privatne kompanije.

Ovim turnirom ujedno se najavljuje i peti ciklus projekta koji počinje u martu 2023. a za učešće se možete prijaviti na mejl adrese Radnog centra i organizacije Novo kulturno naselje: radnicentarosi@gmail.com; novokulturnonaselje@gmail.com ili porukom Novom kulturnom naselju na Fejsbuk i Instagram profilu.
Kotizacija iznosi 1500 dinara po ekipi, a sredstva će biti uložena u organizaciju završnog turnira u početkom leta tekuće godine.