PODELI
Print

Banjaluka će i ove godine biti domaćin događaja „Živjeti slobodno“ kojim će se u organizaciji UG Sloboda, a u saradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, četvrti put za redom obeležiti 9. maj – Međunarodni dan pobede nad fašizmom.

I ovoga puta u okviru događaja „Živjeti slobodno“ realizovaće se brojni kulturno – obrazovni sadržaji u čast obeležavanja ovog značajnog istorijskog datuma.

Tim povodom na banjalučkoj Aquani će se u petak 5. maja održati centralni muzički događaj  na kojem će nastupiti poznata imena regionalne muzičke scene. Ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju u nastupima bendova Zoster, Zabranjeno pušenje, Goran Bare & Majke.

Ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji po ceni od 7 KM mogu se kupiti od 3. aprila u KSB, Cafe baru Šestica i Peckham pub-u. Na dan koncerta ulaznice će koštati 10 KM.

Cilj organizatora je da realizacijom programskih sadržaja kod svih mladih ljudi na ovim prostorima razvije svest i vrednosti za  poštovanje i negovanje tradicije antifašizma, te da se 9. maj i u budućnosti obeležava i proslavlja kao važan datum u kreiranju današnjih prava i sloboda.