PODELI
Foto: Marko Vajagić

Ulazimo u horoskopski period znaka Ovna što znači samo jedno: Živa vatra se sprema za početak njihove vladavine! Jedan od vikenda koji će zlatnim slovima ostati ispisan u programima Doma kulture, očekuje nas ovog petka i subote.

Kako je publika i navikla, Stand up sredom je uvek sjajna uvertira za odličan provod koji usledi za vikend. Na žalost, ovaj put Crni humor 2022-2023 koji je trebao da se održi u sredu 22. marta, zbog opravdanih razloga pomera se za sredu, 5. april, pa će ulazice kupljene za 22. važiti i za novi datum.

Dobro se odmorite ovih dana jer vas u petak čeka čista ekskluziva: Klupski koncert benda Van Gogh!!!

Ulaznica za koncert 24. marta ostalo je vrlo malo i zato nemojte propustiti ovu priliku i nabavite svoju ulaznicu, dok ih još ima. Za vrelo zagrevanje pred koncert zadužena je DJ Milica. 

A u subotu, 25. marata provereno dobar provod uz već nadaleko poznatu žurku Jugoslovenka i DJ Duleta koji će nas podsetiti na sve najveće hitove ex Yu prostora, koje svaki put iznova, jedva čekamo da čujemo.

Kao i za koncert Van Gogh-a, ulaznice i za ovu žurku su na izmaku pa požurite i obezbedite sebi ulaz na žurku koju ćete još dugo pamtiti.

Za sve događaje u Domu kulture ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online putem sledećeg linka: https://new.gigstix.com/dom-kulture-novi-sad/

Dizajn: Alek