PODELI

Alternative metal bend Face Off iz Beograda predstavio je svoj novi video za pesmu “Voices”.

Face Off snimio je live session u studiju za dve pesme sa aktuelnog albuma “The Colour of Rain”, koji je izdat u februaru ove godine od strane kanadskog izdavača Maple Metal Records.

Audio i video snimljen je u prostorijama ATTIC studija. Za zvuk je bio zadužen Marko Živanović, dok su video snimili Andreja Radosavljević i Dejana Batalović.

“Voices” je jedna od zvučno agresivnijih pesama na albumu. Zamišljena je kao protest fizičkom nasilju i kao poziv da se podigne glas protiv zlostavljanja.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Marku Živanoviću, koji je pored toga što je biodizajner zvuka, istovremeno bio i gost u pesmi “Voices”. Smatramo da on ima jedan od najboljih growl vokala na našim prostorima, zbog čega je njegova interpretacija na pravi način podržala atmosferu u pesmi. Takođe, posebna zahvalnost ide Andreji i Dejani, koji osim što su pravi prijatelji, su i pravi profesionalci. Svojom energijom zaista su doprineli pozitivnoj atmosferi na snimanju i učinili da video produkcija bude na zavidnom nivou. Vrlo smo zadovoljni kako je sve realizovano i nadamo se da će oba videa imati dobar odziv kod publike”– rekli su članovi benda.

Ovim putem, Face Off objavljuje i saradnju sa bubnjarem Zoltanom Šimonom (Pry, Grate): “Zahvaljujući muzici, imali smo mogućnost stvorimo mnogo kontakata kako u Srbiji tako i van nje. Zoli je sjajan muzičar i pre svega sjajna osoba, i drago nam je što smo imali priliku da ga upoznamo. Za nas je ovo tek početak.”