PODELI

Odmah po objavljivanju singla ,,Dan posle” na Deezer muzičkom servisu, Eva Braun je snimila i spot za ovu pesmu kojom najavljuje EP čiji se izlazak očekuje na proleće.

Autor spota za ,,Dan posle” je Aleksandar Marić koji potpisuje i ranije video radove Eve Braun, spotove za pesme ,,Kamene ruže”, ,,Primenjena ljubav” i ,,Sve što gubiš sam ja”.

“Uživali smo u radu na novoj pesmi! Eksperimentisali smo sa zvukom i poigrali smo se čak i sa elektronikom, pa se nova pesma dosta razlikuje od svega što smo do sada stvarali. Veoma smo zadovoljni rezultatom, ali i dosadašnjim reakcijama publike. Pesma ‘Dan posle’ je najava EP-ja koji ćemo objaviti na proleće. A da li će sve pesme biti takve… nisam siguran. Videćemo kuda će kreativni proces da nas odvede”, izjavio je Goran Vasović – Vaske, frontmen Eve Braun za mtv.rs.

Bend je u subotu, 6. septembra nakon dugo vremena održao koncert u rodnom Bečeju u Klubu 4, koji im je posvetio “wall of fame” kao znak zahvalnosti jer duže od dve decenije na samo sebi svojstven način širi pozitivan duh ovog vojvođanskog grada. Eva Braun će u narednom periodu nastaviti sa radom na novim pesmama, a tokom jeseni će biti koncertno aktivna, dok ih u novembru očekuje i veliki beogradski koncert.

Foto: Ana V. Danilović