PODELI

Hornsman Coyote nastavlja koncertnu promociju svog aktuelnog, desetog po redu, studijskog albuma „Sevengreen“ (Ammonite Records, 2017) širom Srbije i Evrope. Ovog vikenda, 12. januara, novosadska publika imaće priliku da prvi put uživo čuje numere sa novog ostvarenja legendarnog beogradskog muzičara u pabu Lazino tele.

Da podsetimo, u 2017. godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još sedam izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“.

Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn je sa svojim dugogodišnjim reggae/solo projektom (Hornsman Coyote) tokom prošle godine zabeležio niz nastupa širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvajaju turneje po Malti, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Lovefest, Belgrade Beer Fest, Arsenal Fest i Exit.

Po rečima ovog muzičara, prethodna koncertna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tokom 2018.godine.

Novosadska promocija albuma „Sevengreen“ održaće se u pabu Lazino Tele, 12. januara sa početkom od 22h.

Pored Kojota, na ovom koncertu će publiku zabavljati i DJ Herbal Queen iz Novog Sada (Roots Reggae set) i DJ Gigatron Selecta (Jungle, Drum and Bass set).

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 300 dinara, dok će na ulazu cena biti 400 dinara.

Satnica koncerta:

22.30 – 23.30  DJ Herbal Queen

23.35 – 01.00 HORNSMAN COYOTE

01.05 – 02.30 DJ Gigatron Selecta

Foto: promo