PODELI

Još jedno žestoko metal veče sprema se u sredu, 12.3. u okviru serijala Good Vibrations u Vintage Industrial Baru. New Level, pobednici HGF-a 2010. godine, promovišu svoj prvi album za sada naziva R’N’L, a posebnu svirku će odraditi stari znanci Good Vibrationsa, thrasheri Sufosia koji će predstaviti nekoliko potpuno novih pesama, nakon kojih ćete novi album još nestrpljivije iščekivati, kao i neke od covera koji su ih proslavili. Veče će otvoriti žestoka zagrebačka petorka Throattwister, koja će također odsvirati neke nove stvari koje će se naći na skorašnjem EP izdanju.

Nakon bendova na scenu stupa DJ Kneža koji će najboljim metal i rock hitovima držati ekipu na okupu do kasnih večernjih sati. Početak je u 20.00h, a ulaznica košta 20kn.

I ove nedelje, u saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam dve besplatne ulaznice. Svoje ime i prezime pošaljite na dobro poznatu mail adresu remixpress@gmail.com sa naznakom da je za ovu nagradnu igru najkasnije do utorka, 11.3. do 12h.

Nakon ove srede Good Vibrations doživeće i svoje prvo međunarodno izdanje – kompletna logistika seli u švedske gradove Värnamo i Göteborg gde će se u nekoliko dana, između ostalih, domaćoj publici predstaviti i hvaljeni zagrebački thrash metal bend Inciter. Opširnije o ovome čitajte uskoro na našem portalu.