PODELI

U okviru turneje “TĂU World Tour – Europe 2015”, bend Negura Bunget posetiće Novi Sad gde sa gostima nastupati u klubu “The Quarter” 26. marta. Početak je najavljen za 20h.

Negura Bunget jedan je od najistrajnijih Black Metal bendova na sceni. Od kada su krenuli svoje putovanje davne 1995. godine prerasli su u pravog giganta underground scene. Njihov unikatan spoj tradicionalne muzike prastare transilvanijske kulture i sirovog Black Metal zvuka privukla je, i konstantno privlači ogroman broj posvećenih fanova širom sveta. Negura Bunget predstavlja istinsku unikatnu kreaciju Metal zvuka i bas zbog svoje posebnosti i posvećenosti jedan je od najaktivnijih koncertnih bendova koji iza sebe imaju ogroman broj turneja širom sveta. Kod nas su poslednji put nastupili na Exit festivalu 2011. godine i kako kažu, sa ogromnim nestrpljenjem čekaju ponovni susret sa svojim fanovima u Srbiji.

Bend promoviše svoj najnoviji, sedmi po redu studijski album “TĂU”.

Kao specijalni gosti isto veče će nastupiti i Northern Plague, Black  Death Metal bend iz Poljske, Grimegod, veterani Doom Metala iz Rumunije. Domaća podrška biće Ashen Epitaph iz Sente.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara dok će na dan koncerta koštati 800

Prodajna mesta: Mungos (Novi Sad) , Felix (Beograd)

Organizator koncerta: Serbian Hellbangers