PODELI

U sredu 16. avgusta na gradskom stadionu Vrbasa sa početkom u 20 časova održaće se humanitarni koncert “Za Makše” na kom će učestvovati bendovi Ničim Izazvan, Neverne Bebe, Iskaz i (ne)normalni.

Pre dva meseca, tačnije 18. juna ove godine celu zemlju, a posebno grad Vrbas, potresla je vest o stradanju porodice Makša u saobraćajnoj nesreću u Bugarskoj. Tom prilikom je na licu mesta život izgubio sin Miloš (14), a njegovi majka Dravka i otac Ištvan zadobili vrlo teške povrede. Nažalost, Ištvan(41) je dvanaest dana kasnije preminuo. Najmlađi sin (5) koji se takođe nalazio u vozilu u trenutku nesreće, je na sreću prošao sa lakim povredama. Sada se nalazi u Vrbasu, sa najstarijim bratom (17) koji nije krenuo na kobni put. Otac im je preminuo, majka je u bolnici i o njima brigu vode tetka,bake i deda. Ostali su bez ikakvih primanja što njihovu situaciju čini još težom.

Gotovo polovina benda Ničim izazvan su rođeni Vrbašani ili većinu života žive u njemu. Neki su i lično poznavali članove porodice Makša, tako da dileme nije bilo, znali su da im se mora pomoći. Uz svesrdnu pomoć Opštine Vrbas, predsednika Milana Glušca, Centra za fizičku kulturu i privatnih firmi i lica iz ovog grada, dana 16.8.2017. od 20 časova na Gradskom stadionu u Vrbasu će biti održan muzički festival od koga će čitav prihod biti uplaćen na račun porodice Makša.

Cena ulaznice je NAJMANjE 200 dinara (ko bude želeo može da uplati i više). Uplatom iznosa na dinarski račun br. 160-5800101068557-15 ili uplatom najmanje 2 evra na devizni račun RS35160583020065012432, Account With Institution, (SWIFT code): DBDBRSBG svoj primerak karte možete preuzeti na prodajnim mestima uz dokaz o uplati. Ulaznice takođe možete nabaviti u Mansarda Kafe i Centar kafe u Vrbasu, kao i u Sport Stars Kula.