PODELI

U konkurenciji za nastup na INmusic festivalu na konkursu INmusic i 24sata Demo Top 3 bilo je trideset demo bendova koji su ušli u finale i za koje se glasalo na portalu 24sata.hr.

Publika je odabrala tri benda koji će u tri dana zasvirati na jednoj od bina INmusic festivala. Pobednici su: Breakdown!, The Answer i Udriground.

 

 

Breakdown!

Ovaj kvartet iz Zaboka svira rock/blues/psychodelic muziku. S radom su krenuli 2011. godine, a kao muzičke uzore ističu Led Zeppelin, Jacka Whitea te Boba Dylana.

The Answer

Nastali su 2013. godine, a orijentisani su na evropsko i svetsko tržište. Trenutno vredno rade na snimanju pesama za album u jednom zagrebačkom studiju. Ovaj petočlani bend svira mešavinu hip-hopa, soula, popa i bluesa, a ako je suditi prema uspešnim muzičkim počecima, za ovaj će se bend još itekako čuti.

Udriground

Bend iz Duge Rese za sebe kaže da se „odupiru zamkama lošeg ukusa, površnim ljudskim odnosima, zabludama modernog društva, izazovima kafanskih provokacija i glazbenom neukusu“. Iza sebe imaju nastupe u renomiranim zagrebačkim klubovima, a budući da njihova muzika i tekstovi publici lako ostaju u mislima, predviđa im se sjajna karijera.

Navedeni bendovi nastupiće uz velika imena kao što su Arctic Monkeys, Iggy And The Stooges, Basement Jaxx, Editors, Bloc Party, NOFX, Airbourne itd.

Ukoliko još uvek niste nabavili svoju ulaznicu, iskoristite brojne pogodnosti koje vam pružaju organizatori i generalni sponzor Ožujsko pivo. Žujinim voucherom možete ostvariti popust od 50 kuna pri kupovini festivalske ulaznice, a možete ga dobiti putem raznih nagradnih igara ili naručivanjem Žuje u svom omiljenom kafiću. Popis kafića u kojima se dele voucheri možete pronaći na internet stranici INmusic festivala, a tok nagradnih igara pratite na Žujinu Facebook profilu. Od ove su godine u Tisak media centrima u Zagrebu i online putem sastava Entrio dostupne i jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni od 250 kuna. Cena je važeća do 17. juna, a nakon toga će se prodavati po ceni od 290 kuna. Akcija „Daj pet karata“ omogućuje vam kupovinu 4+1 festivalske ulaznice što znači da za četiri kupljene ulaznice petu dobijate besplatno. Akcija traje do 14. juna, a paket ulaznica je dostupan u online prodaji putem sastava Entrio.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.