PODELI

U Beogradu je prošle nedelje, tačnije 06. decembra, otvoren dizajn inkubator Nova Iskra.

Nova Iskra je jedinstveni multifunkcionalni radni prostor namenjen podršci mladim kreativcima iz sfera dizajna, arhitekture, enterijera, vizuelnih komunikacija i srodnih oblasti.

Jedinstvena pojava ove vrste je prvi realizovani “co-working” koncept na našim prostorima gde profesionalci iz sfera dizajna i arhitekture imaju priliku da koriste prostorne i tehničke resurse za svoj individualni rad, kao i da uzmu učešća u brojnim projektima i programima koji će biti realizovani kroz partnerstva sa vodećim domaćim i stranim kompanijama, školama, institucijama i ekspertima.

Nova Iskra nudi sasvim novi način delovanja po “hub” principu, modelu neformalnog udruživanja kreativnih pojedinaca i timova, koji je poslednjih godina sve aktuelniji. Istovremeno, želi da odgovori na veliku potrebu domaćih autora mlađe generacije za profesionalnim radnim prostorom, usavršavanjem, praktičnim radom i komunikacijom sa potencijalnim poslodavcima.

Celokupno delovanje deli se na tri segmenta: DESIGNERS LAB (direktni korisnici prostora NI), CREATIVE HUB (mreža profesionalaca iz domena dizajna i arhitekture) i INDUSTRY HUB (mreža partnerskih kompanija i proizvođača).

Više informacija možete saznati na sajtu http://www.novaiskra.com/sr.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.