PODELI

Popularna pevačica Ana Stanić obradovala je fanove i svoju vernu publiku novom pesmom pod nazivom “Ono što smo mi” koja je premijerno emitovana u petak 29.09. na radio stanicama a od danas možete uživati i u spotu.

Anina izjava povodom izlaska spota: “Ovo je pesma sa dubokom emocijom koja na jedan nežan način govori o borbi za ljubav. U spotu smo tu borbu podigli na jedan novi nivo, u kome sam ja akciona heroina osvetnica koja ruši sve pred sobom na putu ka svom cilju. Svidela mi se ideja da posle toliko spotova sa lepim i upeglanim scenama pevanja imam akcioni, filmski spot, pravi mini film. Snimanje mi je zbog scena borbe i detaljnog filmskog pristupa bilo verovatno najnapornije do sada, ali sam uživala svakog sekunda zahvaljujudi ekipi vrhunskih profesionalaca.”

Muziku pesme potpisuje Ana, a tekst i produkciju Vukašin Marković (Irie FM). Kao neko ko ume da prepozna neosporan kvalitet, Ana je za saradnika odabrala autora najaktuelnijih hitova pod nazivom “Kliziš”, “Svi” i “Putevi”, Vukašina Markovida iz grupe Irie FM i, nakon Skaj Viklera, nastavila saradnju sa prestižnim umetnicima sa beogradske scene.

Režiju video spota Ana je poverila proslavljenom reditelju velikog hita “Jesen samuraja”, Danilu Bećkoviću i ekipi produkcijske kude Gargantua. U spotu se pojavljuju glumci Jelena Gavrilović i Slaviša Čurović. Ana u spotu za numeru “Ono što smo mi”, po uzoru na prave urbane heorine, poput Modesti Blejz, dominira ekranom maestralno se boredi protiv negativaca u pravom malom filmu za svoj singl. Borilačke veštine je tokom leta vežbala sa koordinatorom Slavišom Ivanovićem i njegovim SKA timom. Singl “Ono što smo mi” dostupan je u digitalnom formatu, na svim digitalnim muzičkim platformama i servisima.