PODELI

Povodom proslave 4. rođendana, organizacija Drop Sensei 26. marta (subota) u SKCNS Fabrika (Novi Sad) organizovaće žurku na kojoj će gostovati strani DJ-evi iz samog vrha drum and bass svetske scene: AUDIO (UK) i PYTHIUS (NL), dok će za mikrofonom biti takođe svetski poznat MC: KRYPTOMEDIC (GER).

Za proslavu 4. rođendana Drop Sensei organizacije, publika će imati priliku da čuje britansku legendu drum and bass muzike – AUDIO, čiji će to biti prvi nastup ne samo u Srbiji na Šurenju, nego na celom Balkanu – na ovu činjenicu je organizacija posebno ponosna.

Takođe, pridružuje se mlada i talentovana zvezda u usponu iz Holandije – PYTHIUS koji predstavlja BLACKOUT izdavačku kuću iza koje stoje BLACK SUN EMPIRE. Celokupan događaj će biti propraćen izuzetnim glasom MC KRYPTOMEDIC iz Nemačke, koji je jedan od najboljih MC-jeva danas u svetu.

Veče će upotpuniti prijatelji i gosti Drop Sensei-a: Kodin iz Zagreba, Fallout iz Tuzle, Džonidža i MC Bo_JAH iz Beograda, i mlada zvezda iz Novog Sada, Rcallz.

Cene karata:

PROMO 1: 690 RSD – RASPRODATO

PROMO 2: 990 RSD – RASPRODATO

REGULARNA: 1190 RSD

VIP: 1990 RSD

Pretprodaja se vrši ONLINE na www.gigstix.com kao i na glavnoj Gigstix biletarnici u ulici Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin, Novi Sad), pon-pet: 9-19.30h, sub: 10-15h

Takođe kartu možete kupiti u celoj Srbiji, samo proverite adrese prodajnih mesta na ovom linku: http://gigstix.com/prodajnamreza