PODELI

Niški sastav Stereo Banana koji je pre dve godine napravio megažurku u Gerili, vraća se u aprilu da ponovo napravi haos!

Intergalaktička kaznena ekspedicija pod imenom Stereo Banana je pre nekih pet proleća izbacila svoj debi album pod nazivom naziv “Šijemo sambu”, a u muzičku orbitu lansirao ih je singl “Da li vi masturbirate pred grad?”.

Sa njihovog drugog albuma “Munje Nebjeske”, najviše ih je proslavila pesma “Nemoj da znojiš tehniku”, zbog koje su u štampi stekli epitet “domaćih Chemical Brothers”. Prethodni singl i koncertni favorit, pesma “Melem”, završila je te godine na prvom mestu MTV-ijeve liste “Domaćica”.

Eksplozivni niški dvojac je poslednjih par godina protutnjao brojnim domaćim I regionalnim festivalima, kao što su EXIT, LoveFest, Seasplash, Arsenal, Backyard Art, Regius , Belgrade Beer Fest…

Novu sezonu započeli su nastupom na beogradskoj Kontakt konferenciji, a u subotu, 13. aprila, novosadska publika će imati priliku da u klubu Gerila, pored standardnih eksplozivnih hitova, premijerno čuje i par novih pesama koje je Stereo Banana spremila za ovo leto.

Karte po ceni od 500 dinara, nalaze se u prodaji u Gerili.