PODELI

Sa prvim sunčanim danima i vrelim noćima, Beograd počinje da se spušta na reke…

Od vikenda koji je pred nama, pa do kraja letnje sezone, jedinstveno mesto za beg u dobar provod biće na SPLAVU FAVELA – u autentičnom kulturnom centru​ na najatraktivnijem delu Savskog keja, sa direktnim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu i Pobednika!

Trostruka ceremonija otvaranja palube koja život znači, odigraće se 2, 3. i 4. juna – u autentičnom beogradskom stilu!

Photo: Marko Popović
Photo: Marko Popović

Rezidenti najboljih beogradskih klubova okupiće se u četvrtak, 2. juna, za Favelinim didžej pultom ne bi li digli Beograd na noge! U četvrtak će Limma i “Indie mi, dođi mi” ekipa uz podršku Marka Gangbangera dati početni ritam Beogradu na reci i dosledno će pripremiti teren za nastup beogradske ikone – BEBI DOL! Bejbi će sve koji se u petak, 3. juna, nastane na Faveli vratiti u ’80-te godine, možda i najbitniji period beogradskog muzičkog života… Biće kao u njenom kultnom hitu “Mustafa” – noć će trajati danima! Kao neko ko od svoje 15. godine posećuje diskoteke, Bebi Dol najbolje zna šta nas pokreće, a to će i prezentovati na Faveli u petak. Biće vruće, biće gužva. Tako je svako put kada Bejbi pravi žurku!

U subotu, 4. juna, Nebojša Intruder i DJ Ognjen Krstić će nas dokrajčiti plesnim ritmovima koje Beograđani već odlično prepoznaju.

FAVELA je letnja oaza sa najboljim muzičkim ukusom, i ambijentom koji će raspametiti Beograđane i sve goste našeg grada. Pored muzičkog programa, leto an FAVELI obeležiće i razni kulturnoumetnički programi – izložbe stripova, berza vinila, izložba igračaka, talk-show programi…

Dakle, počinje leto na Savi:

Četvrtak, 2. jun od 21hLimma / Indie mi, dodji mi + Marko Gangbanger

Petak, 3. jun od 21h★ Bebi Dol ★ DJ set + rezident podrška

Subota, 4. jun, od 21hNebojša Intruder + DJ Ognjen Krstić

Večernji programi počinju od 21h, dok će od 6. juna Favela rajska vrata svoje palube otvarati već od 18h.

Bebi Dol_fotograf Marko Popovic

Naslovna fotografija: Marko Ostojić

Fotografije u tekstu: Marko Popović