PODELI

Udruga “Grad, ritam and događanja” organizuje karneval/maskenbal pod nazivom “KarnevalKA”, koji će se održati u Karlovcu tokom večeri 22. februara na velikoj sceni kulturno-zabavnog centra “Edison”.

“KarnevalKA” je jednodnevna manifestacija u vreme poklada, a ujedno i zagevanje za treći letnji festival RocKorana Fest, te se praktično nadovezuje na taj festival. Neozabilazno, ove večeri će se birati najbolje maske i dodeliće se atraktivne nagrade.

U muzičkom delu programa nastupiće zagrebačka grupa BOA, kao i mladi i neafirmirani bendovi iz cele Hrvatske i regiona.

Dva najbolja mlada benda dobiće priliku da sviraju na velikoj bini letnjeg rock festivala “RocKorana FEST” 2013.

Organizatori ovim putem pozivaju bendove iz Hrvatske i regiona koji su zainteresovani za nastup na festivalima “KarnevalKA” i “RocKorana” da šalju svoje materijale ili linkove (demo snimke ili albume i info o bendu) na e-mail adresu: udruga.grad@gmail.com.

Poziv je otvoren do 15. februara 2013.god.

Takođe poziv je upućen i svim pojedincima, udrugama, zainteresiranim volonterima i ostalim ljudima dobre volje da se jave na istoimenu adresu ukoliko žele da učestvuju u organizaciji karnevala.

Najsvežije informacije o događaju “KarnevalKA” moći ćete pratiti i na facebook stranici kao i putem medijske kampanje tokom februara kada će u pretprodaju biti puštene ulaznice po popularnim cenama.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.