PODELI

INmusic festival najavio je prvog headlinera festivala – Arcade Fire i ujedno pustio u prodaju praznične pakete koji pored ulaznica sadrže i određene poklone.

INmusic festival, Ožujsko pivo i OTP banka pobrinuli su se da INmusic praznični paket bude pun ugodnih iznenađenja – Ožujsko pivo poklanja dve limenke Žuje, OTP banka osigurava vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili dopunu MasterCard® beskontaktne prepaid kartice OTP banke, a INmusic festival u paket dodaje festivalsku majicu s originalnim dizajnom i najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu za dvanaesto izdanje festivala.

Nakon potvrde ekskluzivnog britanskog festivalskog nastupa za 2017. godinu na kultnom Isle of Wight festivalu, Arcade Fire potvrdili su i nastup na INmusic festivalu #12 koji će posetiocima doneti jedno od prvih evropskih predstavljanja željno iščekivanog petog studijskog albuma.

Arcade Fire je kanadska indie rock šestorka. U prilog njihovom kvalitetu i jedinstvenosti zvuka najbolje govori činjenica da je njihov najpoznatiji fan i veliki zagovornik bio David Bowie, koji je s bendom sarađivao na albumu „Reflektor“, a nakon njegove smrti Arcade Fire su u New Orleansu u čast mentoru i liku i delu Davida Bowieja predvodili dirljivu muzičku povorku s nekoliko hiljada fanova.

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održaće se od 19. do 21. juna 2017. godine na dobro poznatoj lokaciji – Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun.

Praznični paketi su prodaji od 10. novembra do 31. decembra 2016. godine ili do isteka zaliha. Količina ovih paketa je ograničena. INmusic praznične pakete po ceni od 369 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic webshopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Ulaznice za INmusic festival #12 takođe su dostupne putem  službenog webshopa festivala, po ceni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu i 200 kuna (+ troškovi transakcije) za sedmodnevnu kampersku ulaznicu.