Foto: Nemanja Andrejević

“Geler” je ime novog singla i spota grupe Artan Lili. Kao gost u pesmi se pojavljuje doajen hip-hopa Ivan Ivanović Juice.

Spot je delo režisera Danila Cekovića, starog saradnika grupe poznatog po spotovima za pesme D.E.P.R.A. i Maca. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

“Uradili smo ponovo nešto neočekivano i ovo je drugi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja sa Juice-om bila izuzetna i jasno se vidi da smo i on i mi ostavili srce na terenu. Takođe mislim da je vrlo važan antiratni naboj koji je adekvatno prenesen i muzikom i slikom. Osetili smo snažnu potrebu da se izrazimo na ovakav način i mislim da smo u tome uspeli.” – zaključuje frontmen grupe Bojan Slačala.

Inače, ovo je 7. singl sa trećeg po redu studijskog albuma naziva “III”. Ostale pesme i spotove sa gostima grupa najavljuje uskoro.

Kao uvertiru u bogato koncertno leto, Artan Lili će u Novom Sadu nastupiti 31.03. u Domu Kulture, kao i 08.04. u Gradskom Kulturnom Centru Užice.