Udruženje Remiks poziva mlade iz Novog Sada da se prijave za besplatnu radionicu “Kako se pišu saopštenja”. Radionica će biti održana 30. septembra u OPENS klubu u Novom Sadu (Bulevar despota Stefana 5, Kineska četvrt) od 13.30 do 15.30. Radionicu će održati Predrag Novković, novinar sa dugogodišnjim iskustvom u radu na televiziji i radiju.

Prijava bi trebalo da se pošalje najkasnije do 26. septembra na mail udruzenjeremiks@gmail.com sa sledećim podacima: ime i prezime, godište, i u nekoliko rečenica objasniti motivaciju za učešće na radionici. Obaveštenje odabranim učesnicima/ama biće poslato do 28. septembra.

Poželjno je da su zainteresovani mladi aktivni u nekom udruženju mladih/udruženju za mlade, ali nije presudno.
Radionica se održava u okviru projekta Dobra vest vidljivost znači 2 koji finansira Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada.
U oktobru slede radionice o korišćenju interneta kao načina komunikacije i radionica o autorskim pravima. U novembru će za učesnike/ce radionica biti organizovana poseta redakcijama novosadskih medija i praktična primena stečenih znanja i veština.

Foto: Pixabay.com